Despre noi

Activitatea firmei

In anul 1993 am inceput activitatea de confectionare si distribuire a produselor textile pentru domeniul horeca si de atunci oferim servicii complete in acest domeniu.

Oferim echiparea hotelurilor, pensiunilor, institutiilor, restaurantelor cu diverse textile conform cerintelor individuale. O parte semnificativa din produsele distribuite de noi sunt produse cu designuri proprii care pot fi achizitionate numai la firma noastra in calitatea, structura si modelul oferit. Filosofia companiei noastre este de a oferi partenerilor tot ce ar putea fi necesar pentru echiparea unui hotel sau restaurantcu articole textile.

Textile pentru restaurante
 • fete de masa din damasc, patrate
 • servetele din damasc, fuste de masa
 • textile pentru cine de gala, huse pentru scaune exclusive, huse elastice
 • textile pentru conferinte, receptii, garden party-uri (seturi berarie)
Mai multe detalii despre textile pentru restaurante se gasesc aici!
Textile pentru camera de hotel
 • perne, pilote, paturi lavabile
 • lenjerii de pat din damasc, percal, panza si alte
 • cearsafuri simple si cu elastic, saltele de protectie
 • produse din frotir (prosoape, prosoape de baie, covorase, halate de baie, papuci)
Mai multe detalii despre textile pentru camere se gasesc aici!
Textile decorative
 • perdele albe si colorate, transparente
 • draperii si perdele decorative
 • cuverturi, fuste pentru pat
 • perne decorative
Mai multe detalii despre textilele decorative se gasesc aici!
Uniforme
 • uniforme bucatar chef (halat, pantaloni, sort, boneta, panza)
 • uniforme bucatari, lucratori de bucatarie (halate, pantaloni, pantaloni pepit, boneta, sort, sal, tunica, tricou etc).
 • uniforme pentru cameriste (halat, pantaloni lungi, pantaloni pana la genunchi, tunica, tricou, sort, panza, etc.)
 • uniforme pentru ospatari (pantaloni, camasa, vesta, sort, cravata, suport portofel, tricou, etc.)
Mai multe detalii despre uniforme se gasesc aici!
Alte textile
 • carpe de bucatarie
 • protectie blat masa
 • postav etc.
Detalii despre celelalte textile se gasesc aici!

Istoricul firmei

Trebuie sa ne reintoarcem in timp pana in 1993, cand s-a format precursorul VEND-TEX SA, societate comerciala si prestatoare, a carei proprietari au fost experti in industria textila. La inceput firma s-a profilat pe confectionarea si comercializarea textilelor pentru uz casnic.

De-a lungul anilor activitatea s-a profilat pe deservirea unui segment de piata specific, s-a specializat pe comercializarea textilelor folosite de industria hoteliera si ospitaliera, si incet societatea a capatat o mare renume pe piata.

Pentru continuarea activitatii a fost infiintat VEND-TEX SRL la sfarsitul anului 1997 cu un nume deja cunoscut pe piata. Activitatile se desfasoara in continuare in cele doua sedii, in Szentgotthard si in Budapesta. Activitatea este complexa de la planificare pana la confectionarea produsului finit. Sediul din Budapesta a fost infiintat in anul 2000 din resurse proprii, iar cel din Szentgotthard in anul 2003.

In Szentgotthárd au fost amenajate birourile centrale, showroom-ul, fabrica si depozitele. In showroom-ul si biroul din Budapesta este disponibila intrega gama de produse exact in aceleasi conditii ca si in Szentgotthárd.

Am introdus un sistem informatic de management, si de management al clientilor, si am realizat o legatura computationala intre cele doua sedii. In august 2002 am introdus sistemul pentru managementul calitatii ISO 9001:2008, care este folosit si in prezent.

Pe langa dezvoltarea continua a ofertei, firma noastra se straduie sa imbunatateasca si conditiile tehnice necesare pentru depozitare si productie.

Astfel a fost posibila in ultimii ani efectuarea unei investitii importante pentru dezvoltarea sediului si introducerea noilor masini in procesul de fabricare: ex.: masina de brodat, modelier, masini de cusut etc. Extinderea sediului din Szentgotthard a fost posibila prin castigarea finantarii de la GVOP 2005 (Programul Operational privind cresterea competitivitatii economice), masina de brodat a fost achizitionata din aceeasi sursa in 2006, iar modelierul a fost achizitionat din fondul castigat de la GOP 2007 (Programul Operational de Dezvoltare a Economiei).

Azi avem recunoastere in toata tara, produsele noastre sunt folosite cu mare satisfactie de catre reprezentantii industriei ospitaliere. Numarul clientilor nostri permanenti ajunge la trei mii. Activitatea este si astazi organizata si coordonata direct de catre proprietarii si directorii firmei.

Prezentarea sediului din Budapesta

Biroul din Budapesta a fost infiintat in anul 2000 din resurse proprii. Initial a fost construit numai showroomul cu functii comerciale. In anul 2001 am mai construit birouri, in care au fost create in totalitate conditiile pentru activitatile de management si de vanzari.

Din 2014 incoace biroul este si sediul central al companiei, de aici sunt coordonate activitatile de management si de marketing. In prezent functioneaza aici un showroom in care partenerii nostri gasesc intreaga gama de produse si se face si vanzare pe loc a textilelor standard in cantitati mici. Cele doua sedii sunt conectate intr-un sistem informatic, deci se foloseste acelasi sistem de management si de managementul clientilor in ambele sedii.

Serverele noastre si bazele de date pot fi accesate de la distanta. Aproape de un an lucram la introducerea sistemului complex SAP SBO, pentru planificarea resurselor intreprinderii. Implementarea sistemului ERP urmareste deservirea clientilor la un nivel mai ridicat respectiv cresterea eficientei activitatilor noastre.

Prezentarea sediului din Szentgotthárd

Biroul din Szentgotthard a fost infiintat in anul 2003. Aici desfasuram activitatea completa, de la planificare la realizare. Noul sediu cuprinde birouri, un showroom, fabrica (croitorie, cusatorie, unitatea de broderie) si o parte a depozitelor. Activitatile companiei sunt concepute in asa fel incat sa putem fructifica expertiza proprietarilor in domeniu.

Pe baza ideilor si conceptiilor proprii comandam tesaturile de la firme producatoare, care in urma proceselor de tesere si finalizare capata un aspect unic.Aceste tesaturi sunt pastrate in stoc, astfel putem realiza comenzile specifice (cantitati si dimensiuni concrete) intr-un termen scurt. Produsul finit este realizat integral in unitatile noastre, cum ar fi confectionarea de lenjerii de pat, cearsafuri, fuste pentru masa, huse de scaun, perdele, brodatul articolelor etc. Realizarea comenzilor se face deci din Szentgotthard, iar livrarea se face prin curierat rapid GLS la destinatie, sau cu propria noastra masina la sediul din Budapesta.

Si aici am implementat sistemul informational computerizat care este in continua dezvoltare. Compania noastra tinde sa dezvolte in continuu sistemul tehnic necesar pentru productie, stocare si deservirea clientilor.


Despre noi
Referinte