Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia Szálloda

Scopul principal al hotelului Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference este de a oferi servicii de calitate clientilor sai. In anul 2016 hotelul nostru a primit titlul de onoare "Hotelul anului", are si un Premiu Turism de Calitate (Turizmus Minőségi Díj), si o pozitie prestigioasa la concursul "Green Hotel" ("Zöld Szálloda"). Cand vine vorba de calitate, nu exista compromisuri, de aceea intotdeauna alegem furnizorii nostri printr-un concurs de selectie.

Subsemnatul Fancsali Gabor am onoarea sa certific faptul ca Vend-Tex Srl. ne furnizeaza textilele pentru hotel si restaurant necesare pentru o functionare impecabila. Achizitionam de la ei sortimentul complet pentru camere (perne, asternuturi, lenjerii de pat, huse pilote, cearsafuri, prosoape personalizate, protectii saltea, covorase baie), fete de masa pentru diviziunea de catering respectiv halate de baie facute din frotir durabil pentru diviziunea de wellness.

De-a lungul ultimilor cinci ani, s-a dovedit a fi un partener de incredere la care putem conta. Intotdeauna respecta termenele de realizare, iar in caz de intrebari sunt intotdeauna gata sa ne ajute.

Prezentul certificat a fost eliberat la cererea Vend-Tex Srl. pentru a-i sustine munca.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

16.06.2016.

Fancsali Gábor - director expert.