Centrum Hotel Debrecen

Subsemnatul, Bakóné Vass Lenke prin prezenta certific ca Vend-Tex Srl. echipeaza hotelul nostru, Centrum Hotel *** Superior cu textile sofisticate de calitate superioara pentru satisfactia deplina a oaspetilor nostri.

Cu ocazia renovarii complete a hotelului nostru, luand in considerare experienta anterioara, am cautat Vend-Tex Srl. sa puna in practica noul concept privind lenjeriile de pat. Am dorit ca noile textile sa fie demne de nivelul tehnologic de varf implementat.

Pilotele, pernele, husele, cearsafurile, prosoapele personalizate, covorasele de baie satisfac pe deplin asteptarile oaspetilor nostri. Productiile si livrarile au fost facute intotdeauna la timp. Suntem multumiti cu calitatea produselor, munca echipei orientata spre oaspeti. Textilele cumparate in anul 2013 inca arata ca noi in ciuda faptului ca ocuparea hotelului creste in mod semnificativ de la an la an. Cearsafurile, lenjeriile sunt in stare impecabila in ciuda spalarii frecvente, ceea ce da dovada de calitatea superioara a materialelor precum si de grija personalului din spalatorie.

Daca aveti orice intrebare despre produsele firmei Vend-Tex Srl, va rog sa ma contactati prin e-mail sau telefon.

Cu stima,

Bakóné Vass Lenke
Centrum Hotel *** Superior
director hotel