Erdőspuszta Club Hotel

Incepand cu deschiderea hotelului din anul 2011, principalul obiectiv al Erdőspuszta Club Hotel**** din Debrecen a fost deservirea completa a oaspetilor la cel mai inalt nivel.

Complexul hotelier este situat departe de zgomotul orasului, in imbratisarea brazilor inalti pana la cer, intr-un mediu forestier cu atmosfera familiala. Hotelul isi asteapta oaspetii pentru un sejur relaxant sau pentru practicarea diferitelor activitati de recreere cum ar fi plimbare cu trasura in pusta, calarit, pescuit in helesteul de jumatate hectar sau explorarea zonei pe biciclete care pot fi inchiriate de la hotel.

Pe langa activitatile de familie cei care cauta relaxare, se pot bucura de serviciile oferite de centrul de wellness si se pot reincarca cu diferite variatii de masaj dupa o saptamana grea.

In complexul nostru se organizeaza multe evenimente, receptii, nunti in fiecare saptamana, astfel putem oferi specialitati de casa, intr-o atmosfera excelenta, intr-un cadru pitoresc si oaspetilor care vor sa se distreze.

Erdőspuszta Club Hotel are o atitudine orientata catre oaspeti, si de aceea se bucura de multi clienti fideli.

Pentru multumirea oaspetilor nostri am ales Vend-Tex Srl. sa ne ajute munca prin textilele exceptionale. Dupa o colaborare fructuoasa putem spune ca firma contribuie la succesul nostru in fiecare zi prin atitudinea si activitatea lor precisa, profesionala, de calitate.

Recomandam cu incredere Vend-Tex Srl acelor restaurante si hoteluri pentru care este important un standard de calitate ridicat, constant, inlocuire prompta a produselor, fiabilitate.

Prezenta recomandare a fost emisa la cererea companiei Vend-Tex Srl pentru a-i sprijini succesul pe viitor.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Debrecen, 15.06.2016.

Tarka-Pocsai Nóra