Hotel Wellamarin

Hotelul Wellamarin si-a deschis portile publicului in 01.07.2011. Experienta acumulata in primii 5 ani de functionare a dovedit ca satisfactia oaspetilor poate fi castigata doar prin servicii excelente. Datorita calitatii inalte a serviciilor oferite, numarul oaspetilor este in continua crestere iar din ce in ce mai multi devin clienti fideli.

La deschiderea hotelului am ales furnizorul de textile dupa o cercetare de piata aprofundata. Am solicitat mai multe oferte si mostre de la furnizori diversi, specializati pe acest segment. Am evaluat raportul calitate-pret in cazul fiecarui furnizor, iar in cele din urma am ales pe vend-Tex Srl. avand cel mai bun raport calitate-pret.

Vend-Tex Srl ne-a livrat toate articolele frotir, cearsafuri si lenjerii de pat pentru cele 300 de camere, conform contract, in mod corect si la timpul potrivit. Cei 5 ani de colaborare au confirmat ca am facut o alegere buna. De aceea in anul 2014 am comandat iarasi de la Vend-Tex Srl. textilele, cearsafurile care trebuiau inlocuite din cauza uzurii.

In Vend-Tex Srl. am cunoscut un partener de incredere, echilibrat, care pune mare accent pe calitatea produselor. Modul de deservire clienti poate fi caracterizat prin rapiditate, precizie, precautie. Le recomandam din suflet tuturor firmelor care opereaza pe piata hoteliera.

Prezenta recomandare a fost scrisa la solicitarea Vend-Tex Srl. in vederea dezvoltarii noi relatii de afaceri.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie.

Zamárdi, 25.06.2016.

Purman Judit - administrator