InterContinental Hotels & Resorts

Hotelul InterContinental Budapesta este situat in una dintre cele mai impresionante parti ale capitalei ungare, in apropierea a doua locuri de patrimoniu mondial UNESCO: intr-un loc fermecator in apropierea Podului cu Lanturi, de-a lungul promenadei Dunarii. Cele 402 de camere mobilate elegant, 18 de apartamente si 1 apartament prezidential ofera o vedere neobstructionata la oras. In plus, restaurantul Corso, Bar Corso, Corso Terrace, Club Lounge, departamentul de banchet de 1869 m2 cu 12 saloane variabile, garajuri si spa-ul servesc confortul oaspetilor.
InterContinental Budapest este membru al InterContinental Hotels Group care ofera 4500 locuri de cazare la nivel mondial.

In scopul de a atinge obiectivele noastre, dupa o selectie atenta am ales Vend-Tex Srl. ca si furnizorul nostru de textile pentru hotel si restaurantca ca prin intermediul textilelor sa ridice nivelul de calitate al serviciilor noastre.

De la deschiderea hotelului Vend-Tex Srl a oferit servicii excelente, echipa dispune de un profesionalism stabil si de incredere.

Recomandam cu incredere Vend-Tex Srl acelor restaurante si hoteluri pentru care este important un standard de calitate ridicat, constant, inlocuire prompta a produselor, fiabilitate.

Prezenta recomandare a fost emisa la cererea companiei Vend-Tex Srl pentru a-i sprijini succesul pe viitor.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati.

Budapesta, 10.05.2016.
Bogdány Zsolt - Director of Food and Beverage