Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Hotelul Kempinski Corvinus a fost deschis in anul 1992 ca primul hotel de lux joint-venture in Budapesta. De-a lungul ultimilor 24 de ani si-a pastrat ferm pozitia de lider, iar acest lucru se datoreaza in principal imbunatatirilor continue si adaptate la schimbarile de pe piata. Parterul renovat si reamenajat in anul 2013, cu terasele deschise catre strada pietonala Fashion Street si Piata Erzsebet a devenit centrul de arta culinara si de lifestyle al orasului.

In cursul dezvoltarilor puteam sa ne bazam pe multi parteneri de incredere, care ne-au ajutat in realizarea obiectivelor.

In ultimii 10 de ani, Vend-Tex Srl. a fost ales ca si furnizorul de textile pentru hotel si restaurant, pentru ca suntem convinsi, ca ele ofera servicii excelente, echipa dispune de un profesionalism stabil si de incredere.

Recomandam serviciile Vend-Tex Srl. acelor hoteluri si restaurante pentru care calitatea constanta, la nivel ridicat, inlocuirea continua a produselor, fiabilitatea sunt cei mai importanti factori. Prin prezenta recomandare dorim sa sustinem munca lor.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati.

Budapesta, 10.05.2016

Kovács István - manager hotel
Peter Folk – director economic