Natur Med Hotel Carbona

Natur Med Hotel Carbona Heviz **** hotelul de wellness de patru stele este situat in inima orasului Hévíz intr-un parc dendrologic de 4,6 acri, la aproximativ 500 de metri de la spa. Hotelul ofera o gama unica de servicii oaspetilor care vin aici sa se relaxeze. 261 de camere – printre care se gasesc apartamente, camere special echipate pentru fumatori, pentru persoane alergice si persoane cu handicap, precum si un apartament prezidential de lux – servesc diferitele nevoi ale oaspetilor.

Pentru a putea mentine standardele ridicate, a fost nevoie printre altele si de un partener fiabil care echipeaza hotelul cu materiale textile de inalta calitate. Prin urmare, pentru a ridica nivelul calitatii hotelului Naturmed Hotel Carbona **** Superior am ales produsele din oferta Vend-Tex Srl. pe care le folosim cu mare satisfactie de ani de zile.

Pe baza cooperarii noastre putem spune ca suntem multumiti cu produsele si serviciile profesionale oferite de Vend-Tex Srl. Experienta lor de mai multe decenii ca fi furnizor pe piata hoteliera reprezinta o garantie pentru noi.

Recomandam Vend-Tex Srl. acelor companii care se asteapta la deservire flexibila si produse de inalta calitate de la partenerii sai.

Hévíz, 05.05.2016.

Pápai Zsuzsa
director general