Nobu Budapest

Nobu Budapesta este primul membru din Europa Centrala al imperiului de restaurante de reputatie mondiala. Este situat in inima orasului, langa Kempinski Hotel Corvinus, pe partea dinspre strada Bécsi. Pasionatii gastronomiei japoneze pot gusta specialitatile bucatarului sef renumit Nobuyuki Matsuhisa care combina traditiile japoneze cu gusturile specifice Americii de Sud. Merita sa vizitati restaurantul daca doriti sa gustati felurile de mancare speciale de reputatie mondiala create de Nobu, cum ar fi cod negru din Alaska cu miso, sau yellowtail sashimi cu jalapeno. Restaurantul poate gazdui 80 de persoane, plus are un bar de sushi respectiv un salon privat pentru 20 de persoane. Nobu Lounge Bar isi asteapta oaspetii cu "cocktail-uri Nobu" speciale.

In scopul de a atinge obiectivele noastre, dupa o selectie atenta am ales Vend-Tex Srl. ca si furnizorul nostru de textile pentru hotel si restaurant, ca prin intermediul textilelor sa ridice nivelul de calitate al serviciilor oferite.

Pe baza colaborarii indelungate putem spune ca Vend-Tex Srl ofera servicii excelente, echipa dispune de un profesionalism stabil si de incredere.

Recomandam cu incredere Vend-Tex Srl acelor restaurante si hoteluri pentru care este important un standard de calitate ridicat, constant, inlocuire prompta a produselor, fiabilitate.

Prezenta recomandare a fost emisa la cererea companiei Vend-Tex Srl pentru a-i sprijini succesul pe viitor.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati.

Budapesta, 14.06.2016.