Novotel Budapest City Hotel

Subsemnatul, Vetlényi Dániel prin prezenta certific, ca Vend-Tex Srl. este cel care ne asigura diversele tesaturi, care sunt necesare in viata de zi cu zi a restaurantului. Personalul hotelului nostru se ocupa de desfasurarea evenimentelor din Centrul De Congres Budapesta care poate gazdui intre 2-2000 de persoane. De mai bine de cincisprezece ani Vend-Tex Srl. are grija sa ridice caliatea meselor festive, a receptiilor prin fetele de masa, servetele elegante, de calitate exceptionala. Tesaturile furnizate sunt durabile, rezista la uzura si spalarile frecvente. Ei sunt cei mai fiabili atunci cand vine vorba de textile pentru restaurant.

Echipa Vend-Tex Srl. este intotdeauna amabila, sunt profesionisti si fac tot posibilul pentru ca partenerii sa fie pe deplin multumiti de serviciile lor. Pentru noi este foarte important ca ne putem baza intotdeauna pe ei, reprezinta un punct stabil in reteaua de relatii a hotelului nostru.

Pot doar sa recomand aceasta firma pentru toate hotelurile si restaurantele, care doresc sa colaboreze cu un furnizor de incredere, care ofera intotdeauna produse de inalta calitate.

Daca aveti orice intrebare despre Vend-Tex Srl, nu ezitati sa ma contactati prin e-mail sau telefon.

Cu stima,

Vetlényi Dániel