Szőlőskert Hotel Vineyard Inn

Szőlőskert Hotel Vineyard Inn *** hotel si restaurant se afla la 2 km de la Nagykanizsa si de la autostrada M7, si este administrat de o familie. Restaurantul a fost deschis in anul 1992 si de atunci, datorita numeroaselor dezvoltari, am mai extins capacitatea de cazare cu 10 camere si o zona wellness.

Oaspetii nostri sunt in mare parte oameni de afaceri si pasageri in tranzit, astfel lenjeriile de pat sunt supuse uzurii, spalarii permanente. La fel si textilele din restaurant, datorita numeroaselor evenimente si alternarea oaspetilor la mese.

Compania noastra a stabilit un parteneriat cu Vend-Tex Srl de la bun inceput.

In cursul anilor, ca furnizorul principal al hotelului ne-au livrat numeroase textile pentru camere, bai si pentru restaurant.

De-a lungul colaborarii noastre indelungate s-a dovedit ca Vend-Tex Srl. asigura calitate maxima si livrare rapida la termen. Isi indeplinesc obligatiile asumate complet cu maxima responsabilitate. Echipa trateaza flexibil problemele speciale si emergente, sunt intotdeauna disponibili, si nu in ultimul rand, sunt foarte amabili si rabdatori.

Considerand experienta pozitiva din ultimii ani si atitudinea lor profesionala, sunt covins ca vom avea o colaborare reusita si in viitor.

Pe baza celor de mai sus, pot recomanda Vend-Tex Srl. tuturor hotelurilor, fiind un partener de incredere in furnizare de textile hoteliere de inalta calitate.

Nagykanizsa, 14.07.2016

Gelencsér László - director general